Lid worden

Alle orthomoleculaire artsen en therapeuten en iedereen met interesse in orthomoleculaire wetenschap of studenten in orthomoleculaire wetenschap kunnen zich aansluiten bij onze vereniging mits invullen van het registratieformulier en betaling van het jaarlijkse lidgeld wat per 1 januari 2016 €135 bedraagt.

Uw voordelen

  1. Gratis abonnement op het tijdschrift Placebo/Nocebo
  2. Gratis deelname aan het congres dat we jaarlijks organiseren, waarbij deze dag geaccrediteerd wordt voor 6 punten

Actieve leden

Gewone leden kunnen actieve leden worden, dit wil zeggen dat ze ook op de website zichtbaar worden in de lijst van beoefenaars van de orthomoleculaire wetenschap in hun praktijk.

Extra voorwaarden

  1. Minstens 12 uren accreditatiepunten per kalenderjaar behalen
  2. Basisopleiding orthomoleculaire wetenschap/geneeskunde hebben gevolgd van minstens 140 uren
  3. Medische of paramedische opleiding kunnen aantonen
    Therapeuten moeten zich akkoord verklaren met de speciale voorwaarden vooraleer actief lid te kunnen worden en moeten een opleiding van minstens 800 uren kunnen voorleggen (uitzonderingen hierop kunnen steeds voorgelegd worden aan het bestuur, andere relevante basisopleidingen zoals bv hogere studies in de scheikunde, of jarenlange praktische ervaring in de menselijke gezondheidszorg…Deze achtergrond kan in sommige gevallen, gebaseerd op ervaring en kennis goedgekeurd worden)

Voorwaarden om actief lid te worden

De speciale voorwaarden kan u hier downloaden (pdf). Gelieve deze te lezen en met de vermelding Gelezen en voor akkoord + naam en datum terug te sturen

Download PDF

Registreer

Klik om te registreren